af Nils Harbo

Danske DPA Microphones har rigtig travlt på musikmessen. Vokalmikrofonen d:facto er blevet redesignet og ny konferencemikrofon er under udvikling

Bo Brinck, Area Manager for Europa, med de nye adaptere til d:facto (på bordet), der betyder at vokalmikrofonen kan anvendes med flere forskellige trådløse systemer. Foto: Nils Harbo

Det danske hold fra DPA Microphones har en travl messe, men Bo Brinck fandt alligevel tid til en lille snak med grejredaktionen.

Vokalmikrofonen d:facto har fået ny adaptersystem til trådløs brug, som giver integration med andre professionelle trådløse systemer, som fx Sony, Lectrosonics, Shure, Wisycom og Sennheiser.

Og DPA’s 4071-mikrofon blev brugt meget i optagelserne af musicalfilmen Les Miserables, hvis rolleliste bl.a. inkluderer Hugh Jackman, Russell Crowe og Anne Hathaway. Lydfolkene bag filmen har vundet både en Oscar og en Bafta-pris.

Oslo Hotel har henvendt sig, for at få designet en ny mikrofon, der skal bruges til uddelingen af Nobels Fredspris og DPA er godt i gang, to udgaver af mikrofonen kan ses på standen.

De fire Holbrook søstre i folkbandet Shel spilller op på DPAs stand og bruger bl.a. d d:vote 4099 instrumentmikrofoner og den nye d:facto II i forskellige trådløse konfigurationer.

Det er et populært indslag og der er fyldt godt op på standen under hele messen.

Læs mere om de nye forbedringer af d.facto her:

DPA opdaterer d:facto

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.