af Nils Harbo

Den nye Apollo lydkort A/D-konvertere har mange forbedringer

Den nye Apollo serie har lækkert sort look

På et af Frankfurts første pressemøder præsenterede Bill Putnam (direktør) og Lev Perry (product manager) den helt nye Apollo-serie med nyt design og farve.
De nye A/D-konvertere præsenteres i slank sort aluminium og byder bl.a. på bedre monitorfunktioner (alt, dim mm) på frontpanelet, realtime UAD processering og mulighed for ”stabling” via Thunderbolt.

Lyd i allerbedste kvalitet

Universal Audio har siden 60’erne spillet en vigtig rolle i udviklingen af den amerikanske indspilningsindustri.
Grundlæggeren Bill Putnam designede mixere, rumklang, indspilningsboxe m.v. og indspillede bl.a. med legender som Frank Sinatra, Nat King Cole og Ray Charles.

I 1999 blev Universal Audio re-lanceret med sønnen Bill Putnam Jr. i spidsen og firmaet står i dag bag de kendte Apollo A/D-konvertere, der kendetegnes af en ualmindelig høj lydkvalitet og efterhånden bruges af mange danske musikere.

Thunderbolt på musikmesse

Der kommer fire modeller m. Thunderbolt: Duo, Quad, 16 og en ny 8P med 8 preamps. Alle med Thunderbolt, Firewire er snart ude af billedet. Dog er er en ny model med Firewire. Den nye Apollo Quad er som den nuværende, men til lavere pris. Quad kan i øvrigt opgraderes med Thunderbolt kort.

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.