af Nils Harbo

Der er adgang alle fire dage for musikfans, når Musikmessen i Frankfurt åbner i april. Med bl.a. fokus på undervisning og musik med børn spreder messen armene ud og åbner for en langt større målgruppe end tidligere.

Musikmesse, nu også med børn (Foto: Pietro Sutera, Musikmesse Frankfurt)

Den store musikmesse var tidligere en fagmesse, forbeholdt musikhandlere musikinstrumentproducenter og musikinstrumentdistributører. Men med en række nye tiltag søger arrangørerne nu at få fat i et langt større publikum.

Konceptet Music4Kidz er dog ikke nyt for messen, men i år er området blevet større.

Som noget nyt, kan man bl.a. købe familiebilletter og børn under 6 år har gratis adgang. Hvis man bestiller billet på forhånd, kan man spare op til 30% og komme ind for kun 150 kr. for en endagsbillet.

Music4Kidz afvikles i et særligt messeområde, hvor børnene kan prøve sjove musikinstrumenter og opleve en interaktiv udstilling. Formålet er at inspirere og udvikle musikken allerede fra barnsben. 

Nyt koncept

Den store Musikmesse i Frankfurt afholdes i år fra 7. til 10. april og for første gang har ”almindelige” mennesker adgang alle fire dage, så publikum bliver en blanding af både glade musikamatører, hardcore professionals og en stor mellemgruppe, der måske har musik som en delvis levevej.

Arrangørerne har desuden mange nye tiltag på vej, der gør det sjovere og mere attraktivt at tage på musikmesse.

Læs om rabat, hvis man bestiller billet på forhånd til Musikmesse 2016 i Frankfurt:
Få rabat på indgangsbilletten til Musikmesse 2016

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.