af Nils Harbo

Svenske EZDrummer og Addictive Drums er begge klar med opdateringer af deres trommeprogrammer

Her er den nye EZDrummer 2 fra svenske Toontrack

EZ Drummer og Addictive Drums er to meget populære softwareløsninger, når det drejer sig om vellydende trommetracks på computeren. Også blandt MUSIKERENs læsere.

Det er de svenske firmaer Toontrack og XLN Audio, der står bag de to trommeprodukter, der nu næsten samtidig frigiver hhv. EZ Drummer2 og Addictive Drums 2.

Easy Drummer

EZ Drummer 2 er netop udkommet (6. maj) og den opdaterede version indeholder en masse nye features, herunder ”Tap to find your groove”, nye percussiontilføjelser, real-time modificering af groove, to lydbiblioteker med fem trommekits og nyt brugerinterface, der gør at man kan lave en total rytme og trommeprogrammering, uden at forlade programfladen.

Max Martins trommelyd

 

Den 13. maj frigiver XLN Audio AD2.
Addictive Drums 2 har inkorporeret en masse ønsker fra brugerne. Der bliver endnu flere muligheder for at modificere lyde og der kommer nye værktøjer til at finde og transformere beats.

Addictive Drums er oprindelig udviklet i samarbejde med sangskriveren og produceren Max Martin, der har vundet utallige Grammyer og er bag pophits fra Katy Perry, Pink, Backstreet Boys og Britney Spears og en perlerække af andre topnavne.
Addictive Drums er med sin grundpris på 1.200 kr. også lidt dyrere end EZDrummmer, der kun koster omkring 850 kr.

Upgrade af EZ Drummer koster ca. 590 kr. og upgrade af Addictive Drums er ca. 425 kr

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.