af Nils Harbo

Adam Hall har med den nye Gravity-serie genopfundet konceptet "stativ"

Den danske Adam Hall repræsentant Claus Amondsen (tv) viser de nye Gravity stativer frem på Musikmesse 2015 i Frankfurt sammen med Miriam Clemens, der arbejder med marketing og PR for Adam Hall. (Foto: Torben Kruse)

Tilbehør som flightcases, kabler og stativer er ofte noget, der ikke udvikles på. Men tyske Adam Hall har i to år arbejdet på at forbedre de stativer, som musikere omgiver sig med. Resultatet blev præsenteret på Frankfurt Musikmesse 2015: den nye stativserie ”Gravity”.

Ud med old school

Adam Halls udviklere mener, at traditionelle mikrofonstativer, nodestativer og guitarstativer er noget outdatede. 
Med den nye serie har man derfor valgt at kombinere mange materialer, såsom formstøbt zink, metal og ABS plastik og med hjælp fra bl.a. disse materialer prøvet at nytænke konceptet ”stativ”.

Blandt de innovative ting er således at stativerne leveres med farvede ringe, som man kan bruge til at mærke stativerne op med i egne farver. Man kan således customize sine stativer til de farver, der passer med det øvrige set up på scenen eller i musikstudiet.

Større holdbarhed

Alle ved, at billige stativer ikke holder ret længe. I designet af Gravity har Adam Hall derfor forsøgt at gøre stativerne meget mere holdbare, uden at prisen ryger helt op hvor de dyre topmærker ligger.

Stativerne ventes at komme i handlen i august.

Nytænkte stativer fra Adam Hall

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.