af Nils Harbo

Roland benytter ny "Multi-Dimensional Processing"-teknologi i en ny compressorpedal fra Boss

Ny version af en klassisk Boss compressorpedal, der er tro mod det oprindelige design. Så det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det.

Roland har produceret de populære Boss effektpedaler siden 1974 og den nye generation er nu på markedet.
En af de første pedaler med Boss’s nye MDP teknologi er CP-1X. Det er en multibåndscompressor til guitarister, som ønsker at bevare karakteren og spilleteknikkerne på instrumentet med ubegrænsede musikalske udtryksmuligheder.

Multi-Dimensional Processing

Mens du spiller, analyseres dit lydsignal i alle dimensioner af en intelligent signalbehandlingsalgoritme, og du får en avanceret dynamisk kontrol over lyden, der aldrig farver eller mudrer din guitarlyd, som de typiske kompressorpedaleffekter gør det.

Pedalen har en enkel 4-knaps brugerflade, der gør, at man nemt kan skabe ”sofistikeret” lyd, samtidig med at den smarte gain-reduktions indikator altid viser dig hvor meget komprimering, der anvendes. Effektpedalen er optimeret til alle typer guitarer og kan anvendes med 7- og 8-strengede instrumenter og halvakustisk-elektriske guitarer.

Pedalen indeholder digitale kredsløb, der reducerer støj, som normalt er et udbredt problem ved standard compressorer og et professionelt 18-volt input giver plads til en ren og kraftfuld lyd

Blå julegave

CP-1x i det klassiske blå design ventes på markedet kort før jul og prisen ventes at lande på 1.100-1.200 kr.

Der er 5 års garanti fra Boss på pedalen.

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.