af Nils Harbo

Apogee har lanceret nyt lydkort til den kræsne musiker

Quartet følger trenden med et kabinet, der har skråtstillet overflade. Det er ergonomisk fornuft til hjemmestudiet. Quartet har kun USB 2.0, men er lynede hurtig og rummer en masse features.

Apogee er kendt for sit nære samarbejde med Apple og for nogle af de mest vellydende A/D-konvertere på markedet.
Elektronikvirksomheden har base i Santa Monica i Californien og mange danske hjemmestudiefolk har allerede anskaffet sig Duet eller Duet 2. Interfaces, der koster næsten 4.000 kr., men kun har 2in/4out. Men mange vil tilsyneladende gerne betale for design og kvalitet i børstet metal.

Kvartet med fire ind og otte ud

Apogee har netop lanceret Quartet,  der udfylder hullet mellem det lille Duet og det større Ensemble interface. Quartet et et USB-lydkort med 4in/8out og 4 Mic preamps af højeste kvalitet. Quartet koster omkring 9.600 kr. og fungerer kun med Mac. Man kan tilslutte op til 4 mikrofoner, instrumenter eller line-indgange og en MIDI-controller eller keyboard direkte til interfacet. For den musiker, der godt vil ofre næsten 10.000 kr., er Quartet et oplagt valg til et moderne Apple-baseret hjemmestudie. Og Quartet har flot design, med bl.a. 6 touchpads, der er assignable.

På bagsiden kan der udvides med op til 8 digitale indgange og der kan tilsluttes op til 3 sæt monitorhøjttalere eller i 5,1 surround.

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.