af Nils Harbo

Korg Kronos er Korgs nye music workstation og ubetingede flagskib, bl.a. bevæbnet med ni helt forskellige synth-engines og direkte læsning fra det indbyggede Solid State diskdrev. Kronos blev lanceret på NAMM 2011, men meget tyder på at instrumentet bliver forsinket. Jordskælvet i Japan med den efterfølgende tsunami i marts måned har givet problemer for mange japanske producenter, da strømmen i Japan er rationaliseret.

Korg Kronos kunne prøvs på Frankfurt Musikmesse, men er - som flere andre nye japanske produkter - blevet forsinket.

Korgs nye music workstation Kronos er bl.a. udstyret med ni helt forskellige synth-engines og direkte læsning fra det indbyggede Solid State diskdrev.
Kronos indeholder 314 MB 1.505 multisamples og 1.388 drum samples og kommer i tre versioner med hhv. 61, 73 eller 88 tangenter.
Kronos blev lanceret på NAMM 2011 og kunne prøves på Frankfurt Musikmessen, men meget tyder på at instrumentet bliver forsinket og levering og pris er endnu ubekendt.

Jordskælvet i Japan med den efterfølgende tsunami i marts måned har givet problemer for mange japanske producenter, da strømmen i Japan er rationaliseret. Især underleverandører har problemer med at fremstille knapper, dimser og parter – så instrumenterne kan fremstå helt færdige fra fabrikken.

www.korg.com/kronos

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.