af Nils Harbo

Den store musikmesse i Frankfurt finder sted 5-8 april 2017 og allerede nu er store navne kørt i stilling for at give publikum en god oplevelse

Sessionguitaristen Phil X, der bl.a. har spillet med BonJovi, spiller på Unplugged Stage, Musikmesse 2016 (Foto: Pieto Sutera)

Stjerneguitaristen Steve Stevens (bl.a. kendt fra Billy Idol og Michael Jackson) og guitarister som Jen Majura (Evanescence), Jost Nickel (Jan Delay), Alex Landenburg og Dennis Hormes har bekræftet at de gæster messen, hvor de giver performances og masterclasses.
Musikmesse 2017 finder sted samtidig med udstillingen Prolight + Sound, der er en international messe for professionelt entertainment-udstyr, dvs. scene, PA, lys og lyd.

Fagfolk og menigmænd

Musikmesse har i de sidste par år ændret fokus og i langt højere grad begyndt at satse på musikere og slutbrugere, hvor man i mange år har haft fagfolk og musikbranche som primær målgruppe.

Det nye koncept for Musikmesse ser ud til at være en succes. Sidste år tiltrak de to messer mere end 100.000 gæster fra over 130 lande, der besøgte stande på omkring 2.000 udstillere.

Udover de mange spændende nye instrumenter, byder den kommende Musikmesse 2017 på et varieret eventprogram for især guitarister og trommeslagere, der kan glæde sig til at opleve masser af gratis clinics og koncerter - når først indgangsbilletten er betalt.

Gratis undervisning

Den anerkendte trommeunderviser Mike Johnston, hvis site www.mikeslessons.com er utrolig populær på nettet, giver fx gratis timer på Drum Camp og på Drum College, der hører til blandt de mange interessante events man kan opleve på Musikmesse 2017.

Programmet udvider sig hele tiden, læs mere her:

Musikmesse 2017 i Frankfurt

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.