af Nils Harbo

Den ny iMaschine er en kreativ producer-app, der ikke kun er til dj- og technobrug

iMaschine kan tages med overalt – også til skolekoncerterne!

De produktive Berlinerdrenge fra Native Instruments ligger ikke på den lade side. iMaschine til iPad ligger p.t. nummer tre på den danske Top 200 over musik-apps og er netop udkommet i en ny version.

iMaschine er en slags ”Groove Sketchpad”, der kan anvendes overalt. Man preproducerer sine tracks på iPad og kan senere færdiggøre dem; fx i den store version Maschine Studio. iMaschine er en fantastisk kreativ, stimulerende app, der er svær at komme uden om, og som integrerer godt med computerversionen.

Mange mulighed for brug i "felten"

Appen henter direkte fra iTunes og er også lynhurtig til optagelser/sampling eller ”tweaks”, dvs. lydredigeringer og effekter. Det giver et hav af muligheder, fx for musikere, der laver skolekoncerter og firmaevents. Her er iMaschine en levende og hurtig app, der kan optage samples med publikum og omgående omsætte det til groovy musik, som det kan ses på Native Instruments’ charmerende videoer på YouTube. Pris: 32 kroner.

Se en interessant video med Jamie Lidell og The QKids med iMachine, hvor appen bla. bruges til at sample børn og korstemmer:  iMaschine

Velkommen til appernes planet

I det nye nummer af MUSIKEREN kan du læse om mange flere apps og se praktiske apps, der gør livet nemmere og giver bedre arbejdsredskaber for musikere.

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.