Musikmesse Winter NAMM åbner 24. januar og Musikmesse i Frankfurt åbner d. 2. april 2019

Prolight + Sound og Musikmesse i Frankfurt er klar til at tage imod endnu flere gæster med efterårets åbning af den nye Hall 12, der er på 34.000 m2.

Det nye år byder på masser af oplevelser og muligheder for grejinteresserede og for musikinstrumentbranchens mange aktører.

NAMM i Los Angeles åbner 24. januar, mens den store europæiske begivenhed er "dobbeltmessen " Musikmesse og Prolight + Sound i Frankfurt i starten af april.

Winter NAMM tiltrækker mange amerikanske firmaer og musikere, men mange europæiske musikfolk tager også turen over Atlanten for at ved selvsyn at se og mærke de mange nyheder.

Networking for alle

Trods det ændrede koncept for Musikmesse i Frankfurt, der nu vender sig mod mere private og slutbrugere, er messen en stor succes. Og messen er klar til at tage imod endnu flere gæster med efterårets åbning af den nye Hall 12. Hallen er på 34.000 m2.

Musikmesse 2019 byder også på flere nyskabelser, bl.a. det nye "Networking Area" i Hall 4, der med stylish lounge-stemning orienterer sig mod mod de internationale købers behov. Takket være et gennemtænkt lounge koncept skaber det nye område optimale rammer for forretningsdiskussioner i en afslappet atmosfære. Hall etage 4 ligger kun få skridt fra Frankfurt Messe 'S-Bahn' og stationen 'Torhaus', så der er nem adgang.

Messearrangørerne tilbyder præsentationsrum for foreninger i musik- og arrangementssektoren, med hyggelige siddepladser og arbejdspladser, foredragsområder og cateringzoner.

Musikpris til strygekvartet

Messearrangørerne har allerede nu offentliggjort, at årets modtager af Frankfurt Music Prize bliver strygekvartetten The Quatuor Ébène, der blev grundlagt i 1999 på Boulogne-Billancourt musikkonservatoriet i Frankrig.
Kvartetten har allerede vundet mange priser, herunder BBC Music Magazine Award, Gramophone Award og Midem Classic Award.

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.