af Nils Harbo

Det tyske firma Native Instruments tilbyder noget af det bedste musiksoftware, når det drejer sig om moderne elektronisk musik. Nu tilbyder Native Instruments også gode priser til undervisningsinstitutionerne

Der er massive besparelser, hvis en uddannelsesinstitution køber 5 stk. Komplete Kontrol keyboards fra NI

Musikproduktionssoftware som Ableton Live, Cubase, Logic, Fruity Loops og Studio One er meget brugt af DJ's og producere, der laver elektronisk musik.

Når det drejer sig om lyd og instrumenter er Native Instruments, der har hovedsæde i Berlin, blandt de førende på markedet. Tyskerne har nu 15 års erfaring indenfor udvikling af visionære soft- og hardwareløsninger til musikproduktion, performance og DJ’ing. Man kan som regel være sikker på inspirerende og driftsikre produkter, der samtidig er nemme at frembringe musik med.

Fordelagtige priser til uddannelse og gratis pakke

Den danske importør SC Sound og Native Instruments ønsker at støtte uddannelsesområdet og vækstlaget i dansk musik. Derfor tilbyder de sammen nogle særdeles fordelagtige education-priser. Man har bl.a at fokusere på controller keyboardet Komplete Kontrol, der findes i tre udgaver.  Lige nu har SC Sound fx en deal, der giver rabat, hvis man køber et antal keyboards til sin institution. Man får simpelthen produktionspakken Komplete 10 gratis med!

Komplet pakke

Konceptet Komplete består af en omfattende samling af de bedste instrumenter og effekter til musikproduktion.
Her får man op imod 40 af markedets fedeste synthesizere, samplede pianoer, trommemaskiner og sounddesign-værktøjer.

Grejredaktionen har testet flere af elementerne fra den enorme samling og er rimelig imponeret. Synthen Massive har fx en meget personlig lyd, der gør den stærkt anvendelig i mange genrer.

Læs grejredaktionens omtale af Komplete 10 her

Komplete findes i forskellige størrelser og tilbyder bl.a. forstærkeremulering og pedaler i stakkevis til guitar og realistiske akustiske trommer, hornsektion og smukke strygere; der afvikles via sampleplayeren Kontakt. Den nyeste Komplete 10 indeholder 130 GB kvalitetslyde, så der er meget at arbejde med, men heldigvis er der mange presets at starte ud fra.

Native Instruments er ikke de eneste. Andre firmaer, som fx Steinberg, Sibelius, Band-in-a-box og Earmaster, tilbyder også undervisningsrabat til institutioner og musikundervisere.

Læs mere på Native Instruments hjemmeside:

Native Instruments Komplete 10

Læs også mere på SC Sounds produktside om Native Instruments:

SC Sound Native Instruments produktside

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.