af Nils Harbo

Nyt grossistnavn på det danske marked

FutureWare er en ny grossist -eller rettere et nyt grossistnavn- på det danske marked, der fortrinsvis beskæftiger sig med import af software, softsynther og softsamplere. Et meget vanskeligt område, der er sårbart overfor den omsiggribende piratkopiering.

I en pressemeddelelse fortæller FutureWare om intentionerne bag firmaet: ”FutureWare beskæftiger sig udelukkende med salg og installation af computermusikudstyr og kan derfor tilbyde et højt serviceniveau og konkurrencedygtige priser. Computermusikken er i dag en integreret del af musikscenen og kan ikke længere blot tilskrives Techno og Electronica. Stort set alle plader der udgives i dag har været i berøring med computeren i et eller andet omfang. Denne udvikling understreges af, at vore dages musikere bruger computeren på en ny måde - den er i dag et værktøj på linie med guitaren, trommesættet og mixerpulten - og betragtes af de fleste ikke længere som en "fjende", men som en naturlig del af studiet. Hos FutureWare er vi selv studieejere med mange års erfaring i branchen. Både som musikere, producere, installatører og teknikere. Derfor har vi en stor viden omkring de produkter vi tilbyder og kan sammensætte løsninger til ethvert behov. Vi gider ikke bruge tid på ting der ikke virker! Derfor fører vi kun produkter vi selv har testet og bruger i vores egen musikproduktion, for kun produkter der lever op til vore krav om pålidelighed og kvalitet kommer på programmet.”

Det er erfarne folk, der står bag FutureWare. Firmaet holder til i Skindergade 27 i København (hvor også musikforretningen SuperSound findes) og FutureWares agenturer omfatter i skrivende stund: Arturia, Amphony, CDXtract, Celemony, ESI-Pro samt IK Multimedia, hvis "Sampletank" bl.a. anvendes af Brian May (Queen) og Eminems producer Luis Resto.

www.futureware.dk

info@futureware.dk

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.