af Nils Harbo

Det er tid til at skifte dit gamle trådløse udstyr. AKGs nye digitale wireless system DMS70 blev vist frem første gang på Frankfurt 2012

Produktspecialist William Dion havde travlt på Harman-standen, hvor man kunne se AKGs nye digitale wireless system. (Foto: Nils Harbo)

AKG DMS70 arbejder med 24 bit 48 kHz transmission i det høje område, 2.4 GHz ISM og udmærker sig ved støjfri ukomprimeret lyd med stor klarhed.

Produktspecialist Willian Dion fra den danske importør Lydrommet er begejstret over DMS70. Han fortæller, at det er et intelligent system med problemfri transmission af mange signaler på en gang og påpeger, at det med AKGs systemer nu er muligt at få kvalitet og digital transmission til penge, der er til at betale for almindelige musikere.
Frekvensområdet går fra 20 Hz til 20 kHz og er dermed velegnet til mange forskellige instrumenter, herunder bas og guitar.

Nye frekvenser nødvendigt for alle

2012 er det år, hvor mange musikere skal skifte deres trådløse udstyr, pga. af de nye regler og nye frekvenser, der træder i kraft i 2013.

Læs mere om de nye frekvenser:

Nye frekvenser til musikere og teatre

 

Se videoindslag om de nye frekvenser:

Musikerens grej-tv informerer om de nye frekvenser

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.