af Nils Harbo

Saa er vi her igen -back in Frankfurt! What a Mess!

P.g.a. af bagageproblemer i Frankfurts Lufthavn kom vi for sent til det förste indslag paa messen, nemlig Steinbergs pressekonference. Desvarre havde man lidt tekniske problemer og startede for sent...

men saa naaede vi at vare med.

Steinberg praesentere bla. ny sampler Halion 3 og helt ny update af Wavelab.

MUSIKERENs udsendte Nils Harbo hilser paa Jakob Viggo Larsen fra MI-7, der er ny distributör af bl.a. Steinberg i Danmark

Foto: Morten Fischer

Tågen lå tæt da vi lettede fra Kastrup tidligt onsdag morgen, men her i Frankfurt er vejret fint på messens første dag.

Vi sender (naesten) live fra Pressecentret i Torhaus, hvor vi har booket os ind paa germanske computere (og laeserne maa finde sig i at de tyske tastaturer ikke er saa glade for de aerkedanske bogstaver som æ, ö og å.

Omkring 1.470 udstillere fra næsten 50 lande, anført af USA, Italien, Spanien, England og Tyskland befolker dette års Frankfurt Musikmesse, der reelt er to messer, nemlig MusikMesse og Prolight & Sound.

Ni haller er taget i brug i det enorme messeområde, og messen er åben hver dag fra onsdag til lørdag fra 10.00-18.00. 7 danske firmaer er med, det er bl.a. TC Electronic, Dynaudio, PJ Percussion og guitarpedalfirmaerne T-Rex Engineering og Carl Martin Guitar effects.

Det er en indskrænking i forhold til tidligere år, hvor messen har varet fem dage og det forekommer mig også at det hele er lidt afmættet. Det virker som om der ikke er nær så mange mennsker som på tidligere års messer.

De første tre dage er forbeholdt den professionelle del af branchen, mens der lørdag ventes et enormt rykind af almindelige tyskere, der står på nakken af hinanden for at opleve alt det nye og spændende indenfor musikinstrumenter, software, lyd og lys.

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.