af Nils Harbo

Apogees nye Symphony Desktop er et audiointerface til Mac, iPad Pro og Windows for den kræsne musiker, der ønsker lyd i absolut topklasse

Apogee Symphony er et regulært kraftværk af lyd i topklasse og indeholder desuden masser af Apogees effekt-plugins. (Pressefoto: Apogee)

Audiointerfacet er det første fra Apogee i desktop design, dvs. det står fint på dit skrivebord eller på dit arbejdsbord i hjemmestudiet.
Interfacet pakker den legendariske lyd fra Apogee’s rack-monterbare Symphony I/O Mk II interface ned i en elegant metalbox med superkræfter. Interfacet er udstyret med Apogees anerkendte AD/DA konvertere og kan håndtere 10 ind ×14 ud samtidigt med meget lav latency.

Symphony har desuden 2 Advanced Stepped Gain mikrofon preamps, FET instrument-input (med elektrisk guitar rørforstærker-karakterI indbygget hardware DSP processing af Apogee FX Rack plugins med EQ, rumklang, kompressor, saturation m.v. Interfacet kommunikere med MIDI via USB og digital I/O via 2 x Optical Toslink (ADAT,S/PDIF).

Symphony er på markedet om få uger til en pris af lidt over 10.000 kr, hvilket gør det til det billigste Apogee audiointerface nogensinde.

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.