af Nils Harbo

Verden over skifter flere og flere artister til DPAs mikrofoner. Det gælder også et af Englands største udlejningsfirmaer

Michael Feinstein er populær i USA og optræder bl.a. med Pasadenas Symfoniorkester POPS

Den amerikanske crooner Michael Feinstein er en af de mange amerikanske artister, der har fået øjnene op for danske DPA Microphones.
I sommer optrådte Feinstein med Pasadena POPS i Los Angeles for næsten 5.000 mennesker og valget som Feinsteins hovedmikrofon var faldet på DPAs d:facto vokalmikrofon og d:vote 4099 til Feinsteins flygel.

Michael Feinsteins Production Manager og FOH Andy Brattain har længe kendt DPA mikrofonerne, men de er nu for alvor blevet en fast del af koncert-setuppet.

”I sommer har vi været en del på tur med mange forskellige typer shows, rækkende fra store udendørs symfoniorkesterkoncerter til små klubber med trio,” fortæller Brattain. ”Jeg har hele tiden haft DPA mikrofoner med i oppakningen og jeg er blevet virkelig glad for at bruge dem, da de arbejder perfekt i de mange forskellige koncertsituationer.”

Michael Feinstein er ikke så kendt i Europa, men den 58-årige sanger og pianist fra Ohio regnes for at være en af de fornemste fortolkere af den såkaldte ”The Great American Songbook”, der er amerikanernes kanon over evergreens, dækkende komponister som fx Cole Porter, Irving Berlin samt George og Ira Gershwin.

DPA i engelsk udlejning

For nylig har en af Englands største udlejningsfirmaer, Hawthorn, bekendtgjort at DPA Microphones nu er deres hovedmærke.
Hawthorn har over 120 ansatte, er stiftet i 1987 i London og leverer lys, lyd og sceneudstyr til mere end 1.000 events om året, rækkende fra koncerter, produktlanceringer og gallamiddage til konferencer og parties.

Der bør være god grund til glæde i hovedsædet  i Allerød over de seneste års forrygende fremgang for det danske mikrofonfirma.

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.