af Nils Harbo

Danske Kinovox vandt EU-licitation i Ørestaden

Når DR indtager sit nye mediehus i Ørestad Nord i 2006 vil man beskæftige 3.000 medarbejdere. Byggeriet har stået på siden 1999 og skrider nu så meget fremad at der er indgået kontrakter på levering af det digitale udstyr.

Danske Kinovox skal således stå for leveringen af et stort antal små og mellemstore lydpulte. Valget er faldet på Studer ”OnAir 3000” digitale mikserpulte. OnAir 3000 bliver installeret i alle radiostudier i DR byen i løbet af 2005 og bliver leveret i forskellige konfigurationer og størrelser alt efter opgaven. De mange mikserpulte forbindes i et netværk, hvor det er muligt at trække på faciliteter fra en pult til en anden og dermed skabe en fleksibel struktur, der kan anvendes i enhver tænkelig situation.

Til større opgaver, bl.a. i den nye koncertsal og flere af tv-studierne, samt indspilningsstudierne, er det Solid State Logic fra England, der har vundet kontrakten. SSL skal således levere 8 C200 og to C100 digitale produktionskonsoller.

Leveringen af udstyr har været udbudt i EU-licitation og DR har haft alle de skrappe lydører og projektledere med i udvælgelsesprocessen, der har stået på i flere måneder. Men der er også tale om investeringer i millionklassen. Selve DR Byen koster 3 milliarder at opføre!

Er du ”byggefetichist” og interesseret i at følge byggeret, er der opstillet flere webcams: Se og læs mere på www.dr.dk/drbyen.

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.