af Nils Harbo

Om en måneds tid åbnes dørene igen til den store instrumentudstilling

Det 47-årige amerikanske guitarikon Ron “Bumblefoot” Thal kan igen i år opleves på Copenhagen Guitar Show. (Foto: Catherine Asanov)

Siden den spæde start i Svendborg for 13 år siden er Copenhagen Guitar Show vokset til at være Nordeuropas største musikmesse. Nu går det løs igen i sidste weekend i september.
På udstillingen kan man som sædvanlig finde masser af interessant vintagegear og mange flotte instrumenter for lievhavere.

Men man kan også opleve nyt udstyr fra bl.a. Fender, Gibson, Yamaha og Behringer og man kan røre, spille på og måske købe instrumenter, man normalt ikke finder i den lokale musikforretning.

Guns N' Roses guitarist

Det omfattende clinicprogram har som topnavn den amerikanske guitarvirtuos, Ron “Bumblefoot” Thal, bedst kendt som guitarist i Guns N' Roses (medl. Fra 2006-2014). Bumblefoot er desuden aktuel i den nye musikalske konstellation Sons of Apollo, som også har medlemmer fra Dream Theatre.

På Copenhagen Guitar Show kan man også møde DMF Instrumentforsikring, der stadig er Danmarks bedste og billigste instrumentforsikring. Det koster kun 10 kr at forsikre op til 20.000 kroners grej, mens det er gratis at forsikre for op til 10.000 kroners grej og der er ingen selvrisiko.

Udover de flinke forsikringsfolk fra DMF kan du også møde repræsentanter fra Pas På Hørelsen og få en snak om hvordan man undgår høreskader, bruger in-ear osv. 
Du kan også opleve clinics med bl.a. Simon Luth, Anders Bo Jespersen, Anders Walter Brink, Kasper Falkenberg og Jesper Kvist.

Copenhagen Guitar Show, 30. september og 1. oktober.

Østerbrohuset, Århusgade 103, 2100 København Ø.

Forsalget er startet.

Billetpriser:

Billetpris for begge dage kr. 149,-

Fri entré for unge under 18 år.

Studerende halv pris

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.