af Nils Harbo

Så samles alle guitarnørderne igen til Danmarks største musikmesse i weekenden 5-6 oktober

Søren Reiff er sammen med kollegaen Simon Gotthelf at finde på Copenhagen Guitar Show

På årets guitarshow kan man bl.a. møde Gus G, der har spillet med Ozzy Osbourne og bassisten Marco Mendoza, der er kendt fra bl.a. Thin Lizzy og Whitesnake.

Clinicprogrammet byder på masterclasses med et fornemt line up af Danmarks bedste guitarister, herunder Kasper Falkenberg, Jens Warmløse, Steffen Schackinger, Søren Andersen og Oliver Engqvist.

En lang række udstiller fra Danmark, Sverige, Norge, USA, Tyskland, Holland, Belgien og Spanien sætter sit præg på stemningen i Østerbrohuset i København. 

Fra vintage show til Danmarks største musikmesse

Siden den spæde start i Svendborg for 15 år siden er Copenhagen Guitar Show vokset til at være en af nordeuropas største musikmesser og nu går det løs igen i weekenden 5-6 oktober.

På udstillingen kan man som sædvanlig finde masser af interessant vintagegear og mange flotte instrumenter for liebhavere.

Men man kan også opleve nyt udstyr fra bl.a. Yamaha, Bose, Roland, Lars Green Musik, Luthman Scandinavia, Fitzpatrick, Engl,  Blackstar, Gibson og møde guitarbyggere som Kehlet Guitars, Bromander, Hand Made, Guitar Irhøj, Dahlberg Instruments og Søvad Guitars. Man kan røre, spille på og måske købe instrumenter, man normalt ikke finder i den lokale musikforretning. 

Copenhagen Guitarshow 2019

Østerbrohuset, Århusgade 103, 2100 København

Lørdag- søndag 5-6 oktober.

Billetter: www.ticketmaster.dk

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.