af Nils Harbo

Peavey og Marvel samarbejder om superhelteguitarer

Peavey Rockmaster guitar er en begynderguitar i trekvart skala, udsmykket med Marvels superhelt Captain America

Det er tid til julegaver til grejnørder. Og hvad finder man på, hvis man gerne vil give nogle gaver, der varmer et grej-hjerte?
Hos amerikanske Peavey har man et forslag. Peavey har nemlig teamet op med tegneseriegiganten Marvel Entertainment (i dag en del af Walt Disney koncernen) og udgivet en serie super-helte guitarer.
Serien henvender sig både til begynderen og den mere prof og blandt modellerne skulle det være nemt at finde den perfekte julegave.
De nye instrumenter smykkes med billeder af  Marvels superhelte Captain America, Thor, Wolverine, X-Men, Spider-Man, Iron Man og Hulk i flot, detaljeret grafik på guitarer og tilbehør. Der er kommet både akustiske og elektriske modeller, bl.a. en halv størrelse akustisk guitar og en ¾ model el-guitar til den yngre bruger.

Thor Predator fra Peavey er en normal voksenmodel, fås til en pris på ca. 1.500 kr.

Er der ikke økonomi til en hel guitargave, har Peavey også fået fremstillet plektre og guitarremme i serien, bl.a. med favoritter som Ghost Rider og Punisher. Men ellers er guitarerne ikke så dyre. Din gave vil også være unik, da instrumenterne ikke kan fås i Danmark (ved deadline, red.). De kan bl.a. købes i England til priser, der starter ved 99 pund, dvs. cirka 900 kr. Hertil skal tillægges skat og fragt.

De findes bl.a. på denne side:

www.gear4music.com

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.