af Nils Harbo

Palmers nye 8 kanals DI box er et godt alternativ for keyboardspillere eller elektroniske musikere der vil spare på alle linedriverne

Uden brug af mixer, kan man med PAN 16 merge op til 16 signaler fra keyboards, trommemaskiner m.v.

Måske er du keyboardspiller, der benytter flere instrumenter, harddiskafvikling, cd-afspiller og lignende på livejobs?

Har du ikke en mixer til alle disse tilslutninger, gør det dig til storforbruger af DI-boxe (linedrivers) på livejobs. Og prisen på mange linedrivere kan hurtigt løbe op.

Derfor har tyske Palmer udviklet PAN 16, der er en 8-kanals DI-box i 19” rackformat, hvor man kan tilslutte alle sine instrumenter, der summes ud til blot 1 linedriver.

De 8 input kanaler kan linkes og merges, så man i alt kan komme op på 16 inputs. Der er to PAD-switches, så kan man dæmpe inputsignalet med hhv. 10, 20 el. 30 dB for hver jack-indgang og PAN 16 er udstyret med balancerede udgange.

PAN 16 kan bruges både på scenen og i studiet og prisen ventes at lande på knap 2.500 kr.

Uvist af hvilken grund, lanceres PAN 16 under sloganet ”Built for eternity”. Så tyskerne må fortsat tro på deres grundighed, når de fremstiller og lancerer produkter!

Palmer under palmerne

Palmer PAN 16 er en af de mange nyheder, der kan ses på det kommende Winter NAMM Show i Los Angeles, som dækkes af MUSIKRENs grejredaktion.
NAMM er årets første og dermed vigtigste musikmesse. Her præsenteres det kommende års nyheder indenfor hardware, software og musikinstrumenter generelt, fra klassisk over heavy rock til electronica og DJ-scene.

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.