af Nils Harbo

I samarbejde med det amerikanske magasin GuitarPlayer har Roland udsendt en gratis e-bog med gennemgang af 100 Boss-pedaler fra 1977 til 2014

Ny eBog om Boss-pedaler

Er du består af guitarpedaler? Og ejer du flere Boss pedaler? Så er den nye interaktive e-bog fra Roland/Boss måske noget for dig?

Det har taget et års tid at samle informationerne om de mange pedaler, men så er alle detaljer også kommet med på hver eneste Boss-pedal, der er produceret i snart 30 år.

Den første gule OD-1 kom i 1977 og den seneste nye OD-1X er kommet til i foråret 2014 og det er blevet til 100 pedaler. Jubilæet fejres af Roland, der i samarbejde med GuitarPlayer har udgivet bogen, der kan downloades gratis.

Bogen indholder masser af fotos, tidslinje med typisk musik, kultur og sjove ting fra de forskellige tidsaldre og tilhørende genrer. Der er også tilknyttet videoer.

De medvirkende i bogen er bl.a. ingeniører og andre ansatte, der har arbejdet med fremstilling pedalerne, mens guitarister som Steve Vai, Yngwie Malmsteen, Lita Ford, David Gilmour, Orianthi og Steve Lukather bidrager med insiderhistorier, tips og tricks.

Download: "100 Boss Compact pedaler"

Hent lyde til Boss-pedaler her: Boss Tone Central

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.