af Nils Harbo

Wave Alchemy har lanceret Bassynth, der er et nyt fantastisk basinstrument fra de dygtige englændere

Mixersiden i Wave Alchemys nye Bassynth

Basssynth fra Wave Alchemy er en nytænkende bass-engine (softsynth) fra Wave Alchemy, der frembringer moderne, organiske og vidunderlige baslyde, der lander perfekt i en tid, hvor bassen har stor betydning for elektroniske producere.

Lydmonster

Grejredaktionen har prøvekørt Bassynth og er imponeret. Wave alchemy har tiggere gjort sig bemærket med at producere fremragende lydbiblioteker med unikke samples og trommemaskinen Drumvolution.

Den nye Bassynth er et rigtig lydmonster, der bygger på 12 GB samples, et stort bibliotek, der intensivt og kreativt kan behandles via smartdesignede påvirkninger fra andre lydkilder, oscillatorer og såkaldte scanbare wavetables.

Bassynth kører via Native Instruments Kontakt sampleplayer og byder på ret fremadskuende interface med meget kreativt workflow. Der er en 4-lags Voice Engine en Polyrhythmic Motion Designer med adgang til mange spændende sounddesign parametre for hver stemme.

Uendelige muligheder

Med de mange muligheder kan synthen være lidt svær at tilgå. Det tager timer at lære instrumentet at kende, men heldigvis følger der over 290 presets med, som man kan starte ud fra.

Bassynth er leveringsdygtig i meget autentiske varme analoge lyde, ”gritty” modularbasser, processerede basguitarer, live brass-sektioner, stærkt behandlet percussion og ikke mindst masser af Sub-808 inspirerende basser, perfekt til enhver moderne trap og hip hop producer.

Normalprisen er  £149.95, men Wave Alchemy kører et introduktionstilbud på cirka 1.000 kr.

Og der er 14 dages returret, hvis man fortryder sit køb.

Bestemt værd at investere i, hvis man er moderne elektronisk musiker.

Kommentarer fra læserne

Ida, 03-11-2019 14:36
Spændende artikel om Wave Alchemy og deres program til at lave basrytme. Der nævnes Drumvolution fra samme virksomhed. Er der nogen som kan anbefale dette program til trommerytmer? Eller hvilket program bruger folk til drum beats?

Ida // http://musikshoppen.dk/

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.