af Nils Harbo

Foråret byder på mange nyheder fra Adam Hall, hvoraf flere af dem kunne opleves på den nyligt overståede demo/showcase i Amager Bio.

Bandet Ben9Boss, der ledes af bassisten Benni Christiansen og bl.a. består af Jan Lysdahl (tr) og Line Krogholm (voc,) stod for livemusikken ved Adam Hall Showcase i Amager Bio. Foto: Steen Marcussen.

Engang var det tyske firma Adam Hall mest kendt i Danmark for sine flightcases og beslag, men nu er virksomheden vokset og produktporteføljen stærkt udvidet.
Her i foråret har man premiere på det nye LD Premium Uno Array, der er et full-range Line Array System, der er beregnet til opsætning i sportshaller og på stadions.
Systemet kunne for nylig opleves ved et arrangement i Amager Bio, hvor bandet Ben9Boss, der ledes af bassisten Benni Christiansen (Sun Studio), stod for musikken. Bandet var efter sigende ret begejstrede for lyden i LD Systems Line Array, der koster en del mindre end konkurrerende anlæg.
Line Array systemet kan også opleves på Prolight & Sound, der er en del af Frankfurt-messen, der afholdes i starten af april.

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.