Tinnitus er desværre stadigvæk en udbredt erhvervsskade blandt musikere i et land, hvor også ca. 700.000 danskere lever med et høretab, der nødvendiggør et høreapparat.

De formstøbte høreværn fra Audiovox kan med enkle modifikationer også bruges som personlige in-ear monitors

Omkring 700.000 danskere lever med et høretab, der nødvendiggør et høreapparat. Lydniveauet hos såvel symfoniorkestre som rockbands kan i perioder svare til jetmotorers støjniveau, og det kan det menneskelige øre ikke tåle at blive udsat for i længere tid.
Disse forhold ved audiologerne hos Audiovox noget om. Firmaet, der ledes af Mensur Pazo, har afdelinger i Herlev, Greve og på Østerbro i København, og DMF har indgået en aftale med Audiovox, der betyder, at medlemmer af DMF opnår 15 % rabat på de vejledende priser ved køb af formstøbte høreværn og in-ear monitors.

TILBUD PÅ HØREVÆRN
Tjek DMF's rabataftale med Audiovox om høreværn og inear-monitors. Læs mere på dmf.dk

 

Audiovox er specialister i høreværn og har højt uddannede audiologiassistenter, ototeknikere og tinnituskonsulenter som ansatte samt et moderne ototeknisk laboratorium, hvor man også fremstiller ørepropper til landets hospitaler og private klinikker.

Hørenedsættelse og tinnitus kan følges ad, selvom det er to forskellige ting. Hvis det føles som om, du har vat i ørene, eller du oplever tinnitus-agtige symptomer, efter at du har spillet musik, er det med at være på vagt. Det vil også være en god idé at anskaffe sig et professionelt formstøbt personligt høreværn. Traditionelle høreværn dæmper uliniært og ødelægger derved meget af musikoplevelsen. Dæmpningen er afhængig af, hvordan høreværnet sidder i ørene, og man kan opleve, at et traditionelt høreværn generer efter kort tids brug.

Audiovox’s musikerhøreværn tilpasses individuelt til musikerens øre efter en afstøbning. Man vælger selv mellem filtrene ER 9, ER 15 eller ER 25, der dæmper henholdsvis 9, 15 eller 25 dB. Dæmpningen er helt lineær over hele frekvensområdet, så man får den samme musikoplevelse – blot lavere! Musikerhøreværnet dæmper ens hver gang, fordi det passer nøjagtigt til øret, hvor et standard høreværn vil dæmpe forskelligt afhængig af, hvordan det er placeret i øret. Høreværnet kræver en kortere tilvænningsperiode, men herefter kan man spille musik og være normalt udøvende. Desuden kan man forstå og høre almindelig tale uden at tage høreværnene ud.

De professionelle formstøbte in-ear monitors koster ca. 4.600 kr., men der findes også billigere løsninger fx i kombination med Audiovox’ høreværn, hvor man tager sine filtre ud af høreværnet og indsætter de tilpassede monitors i stedet. Da der også er indbygget en mikrofon i ledningen, kan du anvende monitorerne til din mobiltelefon, iPod, mp3-afspiller, computer mm. 

DMF’s  aftale med Audiovox betyder, at medlemmer af DMF får rabat på både høreværn og in-ear monitors. For at opnå 15 % rabat skal du ved henvendelse til Audiovox fremvise dit DMF-medlemskort, som du kan bestille på DMF’s hjemmeside, når du har logget ind på ”Mit DMF”.


Læs mere her:

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.