af Nils Harbo

Korg lancerer nye apps hele tiden. Nu er tiden kommet til Korg Module til iPhone.

Korg Module kan bruges trådløst sammen med USB/Bluetooth keyboardet microKEY

Korg kører forlænget ”Happy Thanksgivning” og har for tiden 50% på alle iOS musik-apps og plugins. Så du kan lige nu gøre en god handel i Apples App Store. Det gælder også for den nye Korg iDS, der lige er udkommet til iPhone. 


Hvis du har prøvet eller ejet en Nintendo DS spillekonsol tilbage i 2008, husker du måske det indbyggede musikprogram DS-10, der var leveret af Korg og blev lidt af et kulthit. Nu er Nintendo-lyden tilbage i opdateret form til iPhone i form af Korg iDS-10.

Lydmodul i lommen

Det bliver nu en anden Korg-app, der løber med æren i her i julemåneden.

Grejredaktionen besmykker nemlig nemlig lydmodulet Korg Module med titlen Månedens Musikalske App.
Korg Module har været ude et stykke tid til iPad, men er nu kommet til iPhone.
Korg Module kan sammenlignes med forgangne tiders ”MIDI lydmodul”, som erfarne keyboardspillere mindst har et par stykker af. Disse lydmoduler var ofte rackbaseret hardware, som for en pris mellem 3.000-8.000 kroner kunne levere en gigantisk mængde af forskellige lyde, rækkende fra klaverer over synther til trommelyde.

Korg lavede mange af lydmoduler, men har nu transformeret deres ”Native Engine”, så den kan bruges i det mobile miljø. For bare 119 kr. kan du således få en bred vifte af Korg-lyde, rækkende fra flygel, elpiano, clavinet, synth, strings, brass og meget mere. Alt sammen pakket ned i en iPhone med low-latency performance og lyde i høj kvalitet.

Trådløs setup for keyboardspilleren

Vælger du at bruge Korg Module med det nye MIDI-USBkeyboard microKEY, der fås i tre størrelser (fra 400-1.100 kr.) har du et let og handy transportabelt musik setup, der endda kan betjenes trådløs via Bluetooth.

Er du Korg-bruger og har været glad for Korg Workstations eller Korg lydmoduler, har du nu et fint og moderne, let betaleligt supplement til din instrumentpark.

Tillykke til Korg Module og hip hurra for den fagre nye verden……..

Korg Module fås i Apples App Store til en pris af 119 kr. (men husk: halv pris på alle Korg apps indtil 28.december).

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.