af Yamaha (Grejannonce)

Revstar, den nye serie af el-guitarer, introducerer et nyt designkoncept, der er rettet mod nutidens smag. Den har Yamahas unikke designegenskaber og er den første store opdatering af Yamahas klassiske guitarform i mere end 10 år.

RevStar er en ny guitarserie fra Yamaha til alle genrer

Det nye design er kulminationen på tre års udvikling, der er baseret på viden fra en lang række interviews og masser af feedback fra professionelle kunstnere, folk fra musikbranchen og guitarentusiaster i London, Los Angeles og Tokyo. Det nye look er et fremskridt inden for design og lydproduktion, takket være en blanding af japansk design og klassisk Yamaha. Det visuelle koncept er en hyldest til de klassiske og enkle Café Racer-motorcykler, der var populære i 1960'ernes London, og det er specifikt udviklet for at genskabe det varme feel og look, man finder hos godt brugt vintage-udstyr. Revstar-konceptet kombinerer Yamahas 50-årige historie inden for guitarhåndværk med Japans ry for fremragende kvalitet. Den grundige fremstilling gør modellerne i Revstar-serien til det ideelle valg for musikere inden for en lang række genrer.

Vigtige egenskaber

1. Fyldig lyd, der vækker mindelser om en fintunet motorcykelmotor, der gasser op

Revstar-el-guitarer har limet hals og pickups, der er udviklet specifikt til Revstar-serien, og som garanterer en fyldig lyd. Yamaha har udviklet de nye pickups for at opnå optimal performance fra hver eneste model. Mere end 50 prototyper er blevet testet for at finde frem til den perfekte kombination af magnettråd, spolevikling, metaldele, bundplade og magnet. RS420 og modellerne derover er udstyret med en unik og praktisk "Dry Switch". Som supplement til den typiske tone-kontrol, der dæmper de høje frekvenser, giver Revstars Dry Switch renere lyd uden at sænke lydstyrken eller deaktivere humbuckernes støjudlignende funktion.

2. Markant design i høj kvalitet med inspiration fra de klassiske Café Racer-motorcykler

Med Revstars designkoncept træder 1960'ernes klassiske Café Racer-motorcykeldesign ind i guitarernes verden og giver dem et varmt og ældet look.

Hver eneste del og funktion er matchet perfekt til hver models specifikke karakter, og resultatet er enestående performance og stil. Modellerne RS502, 620, 720B, 820CR og P20CR er lakeret og derefter børstet med ståluld for at give dem et slidt udseende. RSP20CR er udstyret med en pickguard i kobber, der giver enhver musiker et markant look. RS502T er udstyret med en komplet nytænkt svævende stol i aluminium.

Et udvalg af modeller til alle genrer

 Topmodellen RSP20CR laves i Japan af specialfremstillede dele. Den er indbegrebet af Café Racer-konceptet. Pickguards i kobber slides i takt med, at der spilles på guitaren, og det skaber på naturlig vis et unikt look for hver eneste guitarist. Professionelt udvalgte og kalibrerede dele og Yamahas unikke Initial Response Acceleration-teknologi (I.R.A.) giver en moden lyd og let spilbarhed fra dag ét.

RS820CR er baseret på RSP20CR's design, samtidig med at den skaber balance mellem pris og ydelse. Den har en pickguard i aluminium og den samme TonePros-bro som RSP20CR.

RS720B-modellen har et klassisk design med top i flammet ahorn med ståluldsfinish og en Bigsby-tremolo. Den er optimeret til ren lyd med en specialfremstillet Tron-type-pickup og låsende stemmeskruer.

RS620 har en top i flammet ahorn med ståluldsfinish samt en specialfremstillet wraparound-bro, der effektivt overfører strengenes svingninger til kroppen.

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.

Annonce: