af DPA Microphones

Det danske mikrofonfirma lancerer to tilbehørsdele i form af en ny svanehals og en ny MicroDot forforstærker, der giver nye trådløse muligheder bl.a. for optrædende musikere.

MMP-G Modular Active Cable er en ultra-transparent mikrofonforforstærker fra DPA Microphones

ALLERØD, DANMARK, 13. JUNI, 2016

DPA Microphones er i forvejen et meget kendt og udbredt mærke i musikbranchen og i musikstudierne. Med introduktionen af svanehalsen GSM4000 Gooseneck Shock Mount og forforstærkeren MMP-G Modular Active Cable til MicroDot, udvider mikrofonfirmaet yderligere.

Det nye tilbehør til d:dicate™ mikrofonserien giver brugerne mulighed for at køre et komplet trådløst mikrofon-setup, samtidig med at en meget høj lydkvalitet bibeholdes under en optræden.

Ultra-transparent mikrofonforforstærker

MMP-G Modular Active Cable er en ultra-transparent mikrofonforforstærker med Active Drive til balancering af impedansen, så frekvensinterferens undgås. Den sætter de modulære d:dicate kapsler i stand til at blive tilsluttet trådløse systemer via det faste MicroDot-stik og virker sammen med den brede vifte af DPA-adaptere, der passer til alle professionelle trådløse systemer. De mange d:dicatekapsler, der strækker sig fra den legendariske 4006 med kuglekarakteristik til 4017 shotgun, kan nemt monteres på MMP-G og fremstår som en elegant og diskret løsning. MMP-G fås i to varianter, MMP-GR hvor kablet kommer ud bagtil eller MMP-GS, hvor kablet kommer ud i siden.

Svanehals med elegant holder

GSM4000 Gooseneck Shock Mount svanehalsen har en elegant holder for enden, hvor d:dicate™ kapslen med forforstærker let kan monteres. Afhængig af situationen kan brugeren anvende det nye MMP-G Modular Active Cable med MicroDot til trådløs brug eller MMP-E Modular Active Cable med XLR til kablede løsninger. GSM4000 har indbygget shock mount, der sikrer perfekt lyd og bl.a. beskytter mod støj under håndtering. GSM4000 fås i sort med en længde på 11,5 cm, der betyder at mikrofonen kan opsættes i en lang række forskellige positioner.

GSM4000 har samme diameter som den allerede anerkendte d:vote™ 4099 instrumentmikrofons svanehals. Det betyder at d:dicate™ løsningen kan bruges sammen med d:vote™ seriens instrumentholdere og clips, der allerede har opnået stor succes blandt musikere, hvor man monterer mikrofonen direkte på instrumentet for at udnytte bevægelsesfriheden på scenen, mens man spiller.

Mange muligheder

"Traditionelt set har musikere og lydfolk købt de legendariske d:dicate™ mikrofoner som f. eks. d:dicate™ 4006A med kuglekarakteristik eller d:dicate™ 4011A med nyrekarakteristik, fordi de har villet bruge de bedste højkvalitetsmikrofoner på markedet," siger Anne Berggrein, Vice President for marketing, DPA Microphones. "Det nye tilbehør giver dem trådløs frihed. Mikrofonerne er nemme at bruge på de fleste instrumenter og kan tages med på landevejen uden problemer. Ingen andre mikrofonmærker på markedet har trådløse mikrofoner med så god lydkvalitet og så fine specifikationer som d:dicate™ serien. Så det er en hel unik løsning, der nu er på markedet. Med vores brede vifte af mikrofonkapsler, svanehalse, holdere og clips kan alle musikere - fra klassiske pianister til rocktrommeslagere - vælge netop den løsning, der bedst opfylder deres behov."

"Vi er meget glade for at kunne tilbyde så mange muligheder for mikrofonopstillinger," tilføjer Anne Berggrein. "Vores mål er at tilbyde kunderne enestående produkter og et bredt spektrum af løsninger. Vores d:dicate™ mikrofoner indeholder nu endnu flere løsninger, der giver brugeren optimale muligheder for at sætte den unikke lyd i centrum."

Den fleksible d:dicate™ mikrofonserie består af modulære kapsler, rost for deres ekstraordinære lineære frekvensrespons, høj SPL og høj gain før feedback indtræder. Det er højkvalitetsmikrofoner, der giver præcis, ufarvet lyd og de er perfekte til næroptagelser. Da der kan tilsluttes flere modulære forforstærkerløsninger, findes der en mikrofonkonfiguration til ethvert behov.

De nye GSM4000 Gooseneck Shock Mount og MMP-G forforstærkeren er til levering fra sommer 2016.

OM DPA MICROPHONES:

DPA Microphones er den førende danske producent af højteknologiske kondensatormikrofonløsninger til professionelt brug. DPA's ultimative mål er altid at tilbyde de absolut bedst mulige mikrofonløsninger for kunderne på alle markeder, uanset om det er livelyd, installation, indspilning, teater eller broadcast. Når det kommer til design, tager DPA ingen genveje. Der gås heller ikke på kompromis, når det kommer til produktion, da alle produkter bliver fremstillet på DPA's egen fabrik i Danmark. Resultatet af dette er produkter, som over hele verden bliver rost for deres ekseptionelle klarhed og transparens, enestående specifikationer, suveræne pålidelighed og frem for alt en ren, ufarvet og uforvrænget lyd.

Yderligere information

For mere information om DPA Microphones, besøg venligst www.dpamicrophones.com eller kontakt:
Anne Berggrein
DPA Microphones A/S
Phone: +45 4814 2828
Email: anb@dpamicrophones.com

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.

Annonce: