Test af musikkens indflydelse på indlæring

28-09-2016

30.000 børn deltager i et eksperiment, hvor forskere vil undersøge om musikalitet øger indlæringsevnen. Test også din...

Nyt lydanlæg fra d&b opgraderer lyden i Vega

26-09-2016

Det københavnske spillested Vega kan i disse dage fejre sit 20-års jubilæum og i den anledning har Tuborgfondet valgt at støtte Vega økonomisk med penge til et nye anlæg i Store og Lille Vega.

Musikmesse 2016 er åben - se en robottrommeslager i aktion

07-04-2016

MUSIKEREN ONLINE

annonce

Artikler

Flere artikler
Foto: Martin Dam Kristensen

10 tips til at blive den værste lydmand nogensinde

02-02-2016

MUSIKEREN sætter i sit januar/februar-nummer fokus på musiker og deres lydfolk. Her får du ti tips (med et glimt i øjet) til hvordan det helt sikkert nok skal gå galt i samarbejdet.

Internationalt

Flere artikler

REJSER: Til kulturfestival i Grønland

03-11-2015

Tag med bandet The Embla til Grønland på jagt efter trommesangens urkraft.

Øvrige

Ingen nyheder i denne liste

Se flere annoncer

Sælges

SML tenorsax

God vintage SML tenorsax fra 1960'erne til salg. Hans Ulrik siger den spiller godt. Original kasse. Lidt af en fartdjævel? Kom og prøv den!

Se flere annoncer

Sælges

Yamaha CP1 Stage piano

Markedets absolut bedste og dyreste stage piano (nypris 37.199 kr). Med en kombination af modeling og sampling teknologi har Yamaha lykkedes at frembringe en utrolig smuk klang (hør demo her:...

Se flere annoncer

Musiker søger musiker

Ingen nyheder i denne liste

Se flere annoncer

Jobnyt

Ingen nyheder i denne liste

Se flere annoncer

Annoncer

Ingen nyheder i denne liste

DMF

Møde om ny freelanceoverenskomst med DR

23-09-2016

Kom til informations- og dialogmøde hos DMF i Kbh. onsdag 28. sept. kl. 12.30-14.00 og få mere at vide om den nye aftale med DR. Alle medlemmer er velkomne.

Gemmer du penge i Gramex?

23-09-2016

”Danske musikere gemmer massevis af penge i Gramex,” lyder det fra Gramex. Se om dit navn/band er på listen.

Vi kan ikke love dig overskud på dit medlemskab af DMF. Men der er alligevel penge at spare. Husk f.eks. at dit medlemskontingent kan fratrækkes på selvangivelsen og ved at fremvise dit medlemskort kan du opnå diverse rabatter.

Som medlem af DMF får du oven i medlemskabet en gratis livs- og ulykkesforsikring, og du har adgang til landets mest fordelagtige instrumentforsikring. 

Læs mere om DMF-fordele

Sammen ka' vi gøre mere

Se videoen, hvor medlemmer og branchefolk fortæller om deres oplevelse med Dansk Musiker Forbund og om hvorfor du som professionelt aktør i musikbranchen har brug for forbundet.Mød fx Infernal og hør hvordan de har fået styr på deres kontrakter med hjælp med DMF. Hør derudover ...

Lina Rafn og DMF taber skattesag

Den langvarige retssag om musikeres ret til fradrag af erhvervsmæssige udgifter til fx tøj fik i dag sin endelige afgørelse. Det skete da Højesteret stadfæstede, at Lina Rafn fra Infernal stadig ikke må trække sine udgifter til fx scenetøj i 2001 fra.

Se flere videonyheder

Facebook