Aarhusjazzen tager over

16-07-2018

Dagen inden den ene 40 års jubilæumsjazzfestival i København slukkede for i år, begyndte det næste 30 års jazz-jubilæum...

Seneste nyheder

Guitar på YouTube

10-07-2018

Grejredaktionen ser nærmere på YouTubers, influencers og vloggers. Mange guitarister vælger nemlig at bruge YouTube som en indtægtsvej.

Ny personlig monitormixer fra Presonus

15-05-2018

PreSonus EarMix 16 M er en ny alsidig og kraftig monitormixer med 16 kanaler, der kan køre over netværk

MUSIKEREN ONLINE

annonce

Artikler

Flere artikler

Har du tinnitus, og er du interesseret i at deltage i forskning?

06-02-2017

I sit speciale skal Josefine Juul Jensen, stud.cand.audiologopædi, undersøge, om tinnitus belaster hjernen når man lytte

Internationalt

Flere artikler

REJSER: Til kulturfestival i Grønland

03-11-2015

Tag med bandet The Embla til Grønland på jagt efter trommesangens urkraft.

DMF

Stream ripping-tjeneste er ulovlig

11-07-2018

Populær musiktjeneste er dømt ulovlig og skal nu blokeres. Resultatet er historisk og et vigtigt skridt i kampen mod IP-kriminalitet.

Syg under ferien

11-07-2018

Sommerferien er et af årets højdepunkter. Men hvad gør man, hvis man bliver syg under sin ferie?

Vi kan ikke love dig overskud på dit medlemskab af DMF. Men der er alligevel penge at spare. Husk f.eks. at dit medlemskontingent kan fratrækkes på selvangivelsen og ved at fremvise dit medlemskort kan du opnå diverse rabatter.

Som medlem af DMF får du oven i medlemskabet en gratis livs- og ulykkesforsikring, og du har adgang til landets mest fordelagtige instrumentforsikring. 

Læs mere om DMF-fordele

Sammen ka' vi gøre mere

Se videoen, hvor medlemmer og branchefolk fortæller om deres oplevelse med Dansk Musiker Forbund og om hvorfor du som professionelt aktør i musikbranchen har brug for forbundet.Mød fx Infernal og hør hvordan de har fået styr på deres kontrakter med hjælp med DMF. Hør derudover ...

Lina Rafn og DMF taber skattesag

Den langvarige retssag om musikeres ret til fradrag af erhvervsmæssige udgifter til fx tøj fik i dag sin endelige afgørelse. Det skete da Højesteret stadfæstede, at Lina Rafn fra Infernal stadig ikke må trække sine udgifter til fx scenetøj i 2001 fra.

Se flere videonyheder

Facebook