Latin Grammy-nominering til ungdomssymfoniorkester

20-10-2016

80 unge musikere i Syddansk Universitets Symfoniorkester er nomineret til en Grammy.

Tim Christensens nye signatureguitar

20-10-2016

Som den første guitarist i Norden har Tim Christensen fået en guitarmodel der bærer hans navn. Guitaren er bygget efter Tims gamle akustiske Gibson fra 1967.

Musikmesse 2016 er åben - se en robottrommeslager i aktion

07-04-2016

MUSIKEREN ONLINE

annonce

Artikler

Flere artikler
Foto: Martin Dam Kristensen

10 tips til at blive den værste lydmand nogensinde

02-02-2016

MUSIKEREN sætter i sit januar/februar-nummer fokus på musiker og deres lydfolk. Her får du ti tips (med et glimt i øjet) til hvordan det helt sikkert nok skal gå galt i samarbejdet.

Internationalt

Flere artikler

REJSER: Til kulturfestival i Grønland

03-11-2015

Tag med bandet The Embla til Grønland på jagt efter trommesangens urkraft.

Øvrige

Ingen nyheder i denne liste

Se flere annoncer

Sælges

Edirol R-1 Portable Digital Recorder

Portable 24-bit Digital Audio Recorder, WAV and MP3 op til 320 kbps, Sampling Rate: 44.1 kHz, USB interface. Mere info: se link

Se flere annoncer

Sælges

Violin "Ansaldo Poggi"

Pragtfuld italiensk kopi af "Ansaldo Poggi, Bologna". Violinen fik det store eftersyn for 7 år siden hos instrumentmager Rainer Knobel i Celle - med bl.a. ny basbjælke, ny stemmestok, ny...

Se flere annoncer

Musiker søger musiker

Ingen nyheder i denne liste

Se flere annoncer

Jobnyt

Ingen nyheder i denne liste

Se flere annoncer

Annoncer

Ingen nyheder i denne liste

DMF

Nye tider – Nye job

18-10-2016

DMF inviterer til inspirationsdag for fest- og underholdningsmusikere på Midtsjælland d. 30. okt. Kun 100 kr. for medlemmer.

Nyuddannet og på dimittendsats?

12-10-2016

En lovændring betyder, at din dagpengesats som dimittend bliver sat ned pr. januar 2017, hvis du ikke er forsørger. Nedgangen er på brutto 440 kr. pr. uge.

Vi kan ikke love dig overskud på dit medlemskab af DMF. Men der er alligevel penge at spare. Husk f.eks. at dit medlemskontingent kan fratrækkes på selvangivelsen og ved at fremvise dit medlemskort kan du opnå diverse rabatter.

Som medlem af DMF får du oven i medlemskabet en gratis livs- og ulykkesforsikring, og du har adgang til landets mest fordelagtige instrumentforsikring. 

Læs mere om DMF-fordele

Sammen ka' vi gøre mere

Se videoen, hvor medlemmer og branchefolk fortæller om deres oplevelse med Dansk Musiker Forbund og om hvorfor du som professionelt aktør i musikbranchen har brug for forbundet.Mød fx Infernal og hør hvordan de har fået styr på deres kontrakter med hjælp med DMF. Hør derudover ...

Lina Rafn og DMF taber skattesag

Den langvarige retssag om musikeres ret til fradrag af erhvervsmæssige udgifter til fx tøj fik i dag sin endelige afgørelse. Det skete da Højesteret stadfæstede, at Lina Rafn fra Infernal stadig ikke må trække sine udgifter til fx scenetøj i 2001 fra.

Se flere videonyheder

Facebook