Klangfuld sensommer

15-08-2018

Rudersdal Sommerkoncerter er i fuld gang og byder få en klangfuld sensommer.

Ny mikrofon til video

13-08-2018

Sennheiser lancerer ny mikrofon, målrettet mod musikere og andre, der producerer indhold til de sociale medier

Guitar på YouTube

10-07-2018

Skru op for din guitarforstærker uden at forstyrre andre

29-05-2018

Hvis du sætter en reaktiv loadbox for enden af din yndlingsforstærker, kan du skrue op, til hvor den yder og lyder bedst

MUSIKEREN ONLINE

annonce

Artikler

Flere artikler

Har du tinnitus, og er du interesseret i at deltage i forskning?

06-02-2017

I sit speciale skal Josefine Juul Jensen, stud.cand.audiologopædi, undersøge, om tinnitus belaster hjernen når man lytte

Internationalt

Flere artikler

REJSER: Til kulturfestival i Grønland

03-11-2015

Tag med bandet The Embla til Grønland på jagt efter trommesangens urkraft.

DMF

25 år i Dansk Musiker Forbund

15-08-2018

I 25 år har faglig rådgiver Esben Laursen arbejdet for Dansk Musiker Forbund. Det fejres med en reception i Aarhus d. 22. aug.

Bedre vilkår i talentkonkurrence

15-08-2018

Dansk Musiker Forbund sikrer ordentlige vilkår, så unge musikere ikke skal opgive rettigheder til deres musik i talentkonkurrence.

Vi kan ikke love dig overskud på dit medlemskab af DMF. Men der er alligevel penge at spare. Husk f.eks. at dit medlemskontingent kan fratrækkes på selvangivelsen og ved at fremvise dit medlemskort kan du opnå diverse rabatter.

Som medlem af DMF får du oven i medlemskabet en gratis livs- og ulykkesforsikring, og du har adgang til landets mest fordelagtige instrumentforsikring. 

Læs mere om DMF-fordele

Sammen ka' vi gøre mere

Se videoen, hvor medlemmer og branchefolk fortæller om deres oplevelse med Dansk Musiker Forbund og om hvorfor du som professionelt aktør i musikbranchen har brug for forbundet.Mød fx Infernal og hør hvordan de har fået styr på deres kontrakter med hjælp med DMF. Hør derudover ...

Lina Rafn og DMF taber skattesag

Den langvarige retssag om musikeres ret til fradrag af erhvervsmæssige udgifter til fx tøj fik i dag sin endelige afgørelse. Det skete da Højesteret stadfæstede, at Lina Rafn fra Infernal stadig ikke må trække sine udgifter til fx scenetøj i 2001 fra.

Se flere videonyheder

Facebook