Arbejdslegater til musik

17-01-2017

Komponister, sangskrivere og lydkunstnere inden for alle genrer kan søge om Statens Kunstfonds arbejdslegater....

2016 - Årets mest læste grejnyheder

16-01-2017

Herunder kan du læse mere om, hvilke emner der er populære blandt MUSIKERENs grejinteresserede læsere. Det er en aprilsnar, der paradoksalt nok topper listen over det forgangne års mest læste...

Musikmesse 2016 er åben - se en robottrommeslager i aktion

07-04-2016

MUSIKEREN ONLINE

annonce

Artikler

Flere artikler
Foto: Martin Dam Kristensen

10 tips til at blive den værste lydmand nogensinde

02-02-2016

MUSIKEREN sætter i sit januar/februar-nummer fokus på musiker og deres lydfolk. Her får du ti tips (med et glimt i øjet) til hvordan det helt sikkert nok skal gå galt i samarbejdet.

Internationalt

Flere artikler

REJSER: Til kulturfestival i Grønland

03-11-2015

Tag med bandet The Embla til Grønland på jagt efter trommesangens urkraft.

Øvrige

Flytteplaner? Hvad med Bornholm?

Få mere hus for pengene på Bornholm. Velholdt ejendom v. Svaneke: 158 m2 bolig + væksthus + længer med velisoleret musiklokale 42 m2, værksted, depot, garage mm. Stor have med frugt, bær og grønt....

Se flere annoncer

Sælges

Villalejlighed med eget lydstudie/øvelokale

Velbeliggende skøn villalejlighed i to plan (2. sal er ca. 16 m2 ej godkendt til beboelse) med plads til børnefamilien og med tilhørende ombygget garage på 17 m2, som i dag fungerer som lydstudie...

Se flere annoncer

Sælges

Tenor Banjo Sælges Washburn 19 T

Tenor banjo med Etui sælges. Washburn Model 19 T fin stand dejlig slank hals med udskæringer på hæl. Opsat til bedste spilbarhed.

Se flere annoncer

Musiker søger musiker

Ingen nyheder i denne liste

Se flere annoncer

Jobnyt

Ingen nyheder i denne liste

Se flere annoncer

Annoncer

Ingen nyheder i denne liste

DMF

Nyt om feriedagpenge

16-01-2017

Nye regler pr. januar 2017 betyder, at du ikke længere optjener ret til feriedagpenge af perioder med sygedagpenge.

Det størst mulige Kongelige Kapel bevares

11-01-2017

Forhandlingerne om musikernes ansættelse i Det Kongelige Kapel er mundet ud i en aftale, der bevarer det størst mulige kapel indenfor de givne økonomiske rammer.

Vi kan ikke love dig overskud på dit medlemskab af DMF. Men der er alligevel penge at spare. Husk f.eks. at dit medlemskontingent kan fratrækkes på selvangivelsen og ved at fremvise dit medlemskort kan du opnå diverse rabatter.

Som medlem af DMF får du oven i medlemskabet en gratis livs- og ulykkesforsikring, og du har adgang til landets mest fordelagtige instrumentforsikring. 

Læs mere om DMF-fordele

Sammen ka' vi gøre mere

Se videoen, hvor medlemmer og branchefolk fortæller om deres oplevelse med Dansk Musiker Forbund og om hvorfor du som professionelt aktør i musikbranchen har brug for forbundet.Mød fx Infernal og hør hvordan de har fået styr på deres kontrakter med hjælp med DMF. Hør derudover ...

Lina Rafn og DMF taber skattesag

Den langvarige retssag om musikeres ret til fradrag af erhvervsmæssige udgifter til fx tøj fik i dag sin endelige afgørelse. Det skete da Højesteret stadfæstede, at Lina Rafn fra Infernal stadig ikke må trække sine udgifter til fx scenetøj i 2001 fra.

Se flere videonyheder

Facebook