Jane Winther, 47 år, vokal, guitar, tibetanske instrumenter, autodidakt musiker og underviser i lyd og bevidsthed.

Jane Winther, 47 år, vokal, guitar, tibetanske instrumenter, autodidakt musiker, rejst i Himalaya gennem 22 år, underviser i lyd og bevidsthed, afholder koncerter med fokus på ”Ro og fordybelse”. Hun har musikforlaget ”Unisound” med egne udgivelser af ti album – alle med fokus på at skabe rum til ro, velvære og fordybelse.

Hvorfor træner du?

Det gør jeg for at opleve velvære. Jeg nyder den spændvidde, der er mellem den indadrettede og udadrettede praksis. Det giver også stor inspiration til at skabe ny musik. Karate giver mig styrke, smidighed og koncentration. Meditation giver ro.
Yoga giver mig også ro og større smidighed, som er god at kombinere med karaten.
Zumba er en kontrast til karaten med kontakt til min kvindelighed og livsglæde.

 

Hvor meget træner du?

Karate udøver jeg to-tre gange om ugen. Meditation er oftest i naturen ”walking meditation”. Yoga og zumba er efter behov og efter, hvor meget tid, der er i kalenderen

 

Hvem vil du anbefale træningsformen til?

Det kommer jo an på personligheden. Synes personligt, at det er skønt at mærke hele spektret i forhold til fysiske aktiviteter - lige fra det indadrettede med yoga og meditation til den mere kraftfulde, udadrettede aktivitet i form af karate og zumba. For mig giver det en god kontakt til alle mine sider.

 

Hvad koster det?

Ca. 200 kr. om måneden.

 

Link

Jane Winther "Silence"  meditationsmusikvideo

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.