af Anne Aarup Bay

Står du i en periode af dit liv, hvor du vil videre, udvikle dig, blive bedre til noget, eller lære noget helt nyt, kan kurser og videreuddannelse være vejen. Artlab tilbyder kurser og seminarer for alle.

Artlab udbyder kurser til alle kunstnere og musikere, der har brug for at udvikle sig til nutidens jobmarked.

Det er en særlig kunstart at leve som musiker - og blive ved med det hele livet. Hvad enten du er lønmodtager, selvstændig eller freelancer, bruger de fleste musikere meget tid på udvikle sig fagligt og at finde eller skabe næste job eller ansættelse, samtidig med at de igangværende aftaler skal forberedes og afvikles.

Artlab, Dansk Musiker Forbunds kursusafdeling, tilbyder redskaber, der matcher udviklingen på et arbejdsmarked i konstant forandring.

Klik ovenfor for at downloade PDF'en med oversigt over Artlabs aktuelle tilbud til ledige.

Hvilke Artlab-tilbud finder du hvor?

DMF’s medlemskurser:
Faglig efteruddannelse og individuel support inden for musikproduktion, teknologi, karriere, band, markedsføring, livescenen, undervisning, krop og sind mv. Aktiviteterne varer 1-5 dage og afvikles forskellige steder i Danmark.
Har du nye forslag til workshops, kurser, netværk etc.? Skriv til Peter Poulsen: pp@dmf.dk
Forårets tilbud er ligger klar på www.artlab.dk/musikere den 1. februar.

Musiconomy

Workshops, branchenetværk, partnerskaber, mentorer mv. for musikere og komponister med eget firma. Aktiviteterne varer 1-4 dage og afvikles i København og Århus.

Tilbud til ledige kunstnere

Kreativ Iværksætter, Radiofabrikken, Hybrid, Jobcoaching og Akut-coaching er til alle typer professionelle ledige kunstnere med aktuel ledighed i et eller andet omfang. Aktiviteterne varer 4-30 dage og afvikles i København.

Du kan læse mere om indhold og mål for de enkelte tilbud på www.artlab.dk  – eller ringe til os på tlf.: 70 22 15 25


Video med deltager fra kurset Hybrid

Lars Mølsted er tidligere deltager på kurset ‘Hybrid – karriereudvikling’ om at lære at identificere et mål – og indfri det! Lars er sanger/skuespiller, fastansat skuespiller v/ Fredericia Teater, modtager af Reumert Talentpris 2012 og uddannet fra Det Danske Musicalakademi 2010.


Video med deltager fra kurset Kreativ Virksomhed

Torben Eskildsen, tidligere deltager på kurset ‘Kreativ Virksomhed’ om at se sig selv og sin karriere med nye øjne – og at bruge det til at blive den, der trækker i trådene.

Torben er sanger og kordirigent, indehaver af virksomheden Teamsinging og uddannet cand. mag. fra Københavns Universitet. www.teamsinging.dk

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.