Navn: Ellie Jokar // Band: Ellie // Alder: 31 // Instrument: Vokal, rap og sang // Medlem siden: 2008

Hvad bruger du mest tid på som musiker?

Udover at skrive en masse sange og producere bruger jeg næsten ikke min tid til andet.

Musik fylder rigtig meget i min hverdag. Jeg bruger mange timer om dagen på musik. Udover min egen musik arbejder jeg med unge fra Indre Nørrebro. Her undervises der i musik, udtryk og produktion.

Hvad ser du som den største udfordring for musikerne i disse år?

Udfordringer er der mange af, både for upcoming artister og for de lidt ældre rotter i faget.  Personligt ser jeg de digitale medier som en af de største udfordringer. Det er en relativ ny kommunikationskanal, som har gjort det ”nemmere” for nye artister at blive set og hørt som aldrig før.

Hvordan ser fremtiden ud for professionelle musikere?

Pladesalget er faldet markant over de sidste ti år, og de digitale medier spiller i dag en enorm rolle for musikerne. De digitale medier såsom MySpace, YouTube og Facebook har mange fordele, men der er altid en bagside af medaljen. Konkurrencen er i dag langt hårdere, og udbuddet af musik enormt. En af udfordringerne for mange musikere er at kunne skille sig ud fra mængden og skabe et godt virtuelt netværk til at sprede musikken. Det er ikke længere ”kun” musikken, som spiller en rolle, men også hvor aktiv du er på diverse internetsider og sociale netværk. Jo mere aktiv man er, jo flere folk hører musikken, hvilket i sidste ende kan resultere i mersalg.

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.