Navn: Poul Erik Panduro // Alder: 60 år // Instrument: Keyboards, solomusiker, selskabsmusiker // Medlem af DMF siden 1971

Hvad bruger du mest tid på som musiker?

Der går ikke en dag, hvor jeg ikke arbejder med musikken herhjemme. Det kan være nye programmer, software, nye tekster, nye instrumenter og opdatering af mit anlæg. Om halvandet år har jeg 50-års musikerjubilæum. Jeg startede med at spille til et bryllup som 12-årig. Jeg vil prøve at få fat i det ægtepar, hvis bryllup jeg spillede til. Hvis de stadig lever og holder sammen, har de guldbryllup om halvandet år. Så vil jeg give dem gratis musik. Det må være rimeligt nok.

Hvad ser du som den største udfordring for musikerne i disse år?

At forny sig. Bestillingerne kommer senere og senere. For femten år siden var jeg optaget halvandet år frem hver lørdag. Det er jeg slet ikke mere. Til gengæld har jeg nok at lave. Men det er underligt at se tre måneder frem, hvor der er flere ledige lørdage. Og jeg tænker, hvad nu? Men det kommer dryssende alligevel.

Hvordan ser fremtiden ud for professionelle musikere?

Jeg er fortrøstningsfuld og regner ikke med at dø af sult. Der er mange solomusikere, der ikke har meget at lave. Det er en kendsgerning. Men jeg tror, der kommer en bølge, hvor folk gerne vil have levende musik til festerne igen. Og ikke en jukeboks. Det er barske tider, for der har været en vældig opbremsning i folks forbrug generelt. Jeg har for nylig været rundt på restauranter for at gøre opmærksom på mig selv. Der siger man, at nu er folk begyndt at bestille fester igen, og der skal være god mad, god vin og god musik. Så jeg håber, det spirer igen.

Kommentarer fra læserne

Poul Erik, 19-06-2011 19:54
Hej Poul Erik Panduro - En herlig musikerhistore at læse om dig - og den ligner en hel del - min musiker karriere. Dog har jeg "kun " 40 års jubilæum næste år - og sjovt nok - var det også til et bryllup - i telt i en have - og måske jeg også skulle få fat i dem når og hvis de opnår guldbryllup.

mvh - Poul Erik Jensen - www.pouleriksmusik.dk

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.