Navn: Niarn // Solist // Alder: 31 år // Instrument: Rapper // Medlem siden: 1994

Hvad bruger du mest tid på som musiker?

Det er meget forskelligt, hvad jeg bruger mest tid på. Hvis jeg arbejder på et nyt album, bruger jeg mest tid på at skrive og være i studiet. Hvis jeg lige har udgivet et album, bruger jeg mest tid på at toure. Nogle gange har jeg også brug for at skubbe musik lidt væk og fokusere på andre ting. Jeg er ikke en af den slags musikere, der har musik i hovedet 24 timer i døgnet. Der vælter en masse andre ting rundt deroppe, som også er sjove at bruge tiden på.

Hvad ser du som den største udfordring for musikerne i disse år?

De seneste år er der kommet langt færre penge i musikbranchen ikke mindst pga. finanskrisen. Samtidig har der aldrig været flere, der kæmper for at leve af musikken. De to ting lagt sammen gør selvfølgelig, at det bliver endnu sværere at leve af sin musik i Danmark. Så jeg tror, udfordringen bliver at holde modet oppe og tro på musikken.

Hvordan ser fremtiden ud for professionelle musikere?

Jeg syntes, det er meget svært at spå om fremtiden lige nu. Det er som om, vi alle sammen godt kan se, at den nuværende situation ikke holder i længen, og at det er på tide, at hele musikbranchen genopfinder sig selv, men der er bare ikke rigtig nogen, der ved, hvor vi skal starte eller slutte. Jeg håber, vi finder en måde at udnytte udviklingen på i stedet for at kæmpe imod den, for det er en kamp, vi med sikkerhed taber.

Kommentarer fra læserne

Ingen kommentarer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kunne kommenter artiklen.